YO3IBW, Interconectarea Echipamentelor audio Behringer Partea2

Va scriam acum cateva luni despre felul in care am realizat interconectarea echipamentelor dedicate procesarii audio la vremea respectiva. Intre timp au aparut cateva modificari in setupul pe care-l aveam atunci. Mixerul Behringer Xenyx 802 a fost inlocuit cu o noua jucarie, mai exact Behringer Ultra Voice Digital VX2496 (tnx YO3HJV). De asemenea am adaugat la sfarsitul lantului audio procesorul de efecte Behringer Virtualizer PRO DSP2024p (tnx YO4HIT).

Schema noii cablari precum si traseul parcurs de semnal de la microfon pana la iesirea spre iBox/TCVR poate fi studiata in imaginea de mai sus (click pentru versiunea intr-o rezolutie mai mare).

Am sa revin cat mai curand cu detalii privind setarile optime ce le-am gasit, valabile evident in configuratia de aici dar ce pot fi un punct de pornire pentru cei interesati de acest domeniu.

One thought on “YO3IBW, Interconectarea Echipamentelor audio Behringer Partea2”

  1. bun bine ca ai publicat chestia asta , pe viitor vreau sa imi fac si eu un fel de studio audio si o sa vreau sa imi iau un “fel” de echipamente …si e bine de stiut ce ai facut tu…as vrea daca se poate intr o zi sa ma joc si eu cu sculele astea sa vad cam cum se comporta si ce face fiecare …hai sa auzim de bine si 73 …(ps – vezi ca am la tine “striming-ul” din nou :P )

Comments are closed.