Google bombing, o practica interesanta

Urmaresc destul de des blogul seogan.ro, de unde am aflat de altfel despre ultima bombardare a lui Google pentru a-l zapaci si evident pentru a controla un pic rezultatele afisate pentru un anumit cuvant.

Imi aduc aminte ca o practica asemanatoare a fost folosita si de catre Rom (ciocolata Rom, evident) pentru a manipula rezultatele de tipul “Romanii sunt….”. Campania Rom, avea ca scop o strategie de marketing si nu una de a defaima pe cineva.

Revenind la Google bombing, preiau stafeta de la seogan – “de ce numai pentru unul si nu pentru toti?” si lansez si eu o parte din munitie.

Cuvantul de data aceasta este”plagiator” un termen din ce in ce mai des folosit in ultimul timp.  Vreti sa bombardati si voi folosind plagiator, folositi codul de mai jos pentru acest cuvant, plagiator.

 

<a href=”http://www.elenaudrea.ro/blog/” title=”plagiator”>plagiator</a>

<a href=”http://www.antena3.ro/romania/laura-codruta-kovesi-plagiator-general-al-romaniei-a-furat-texte-si-le-a-introdus-intr-o-carte-pe-care-a-vandut-o-175133.html” title=”plagiator”>plagiator</a>

<a href=”http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12770206-vasile-blaga-respinge-acuzatii-plagiat-aparute-presa-adresa.htm” title=”plagiator”>plagiator</a>

<a href=”http://www.jurnalul.ro/observator/andreea-vass-plagiat-617038.htm” title=”plagiator”>plagiator</a>

Haideti sa vedem ce iese si cum se misca plagiator, in Google. :))