Facelift si SEO site de prezentare, magazin piese auto

piese auto skoda seat si opel
Un caz destul de comun pentru site-urile care nu sunt intretinute din punct de vedere SEO este scaderea treptata sau chiar brusca in topul cautarilor pe cuvintele cheie de interes. Un asemenea fenomen neplacut s-a intamplat si cu site-ul clientului nostru de web hosting, un site de prezentare pentru al sau magazin de piese auto din Bucuresti.

Cand l-am luat in primire, skoda-sandfimpex.ro era un site extrem de prost facut. Spre exemplu pentru aliniere se foloseau din belsug tabelele si spatiile in locul div-urilor, elementele generale de SEO lipseau cu desavarsire, nu existau H-uri (headings), imaginile duceau lipsa de alt-text-uri, url-urile erau facute din topor, meta tag-uri duplicate (title si description) si multe alte probleme. Nici nu-i de mirare ca a disparut total din SERP (search engine results page).

Dupa ce am rescris mare parte din cod eliminand dubioseniile de creatie a mesterului ce a facut web design-ul m-am apucat de optimizarea site-ului pentru cel mai folosit motor de cautare din Romania, Google. I-am adaugat un sitemap, robots.txt,  un htaccess cu mod rewrite pentru URL mai frumoase, am optimizat imaginile si nu in ultimul rand, pentru a il face mai placut privirii i-am facut un facelift prin implementarea de functii CSS3 gen colturi rotunjite si umbre pentru margini, pentru a da impresia de volum, de spatialitate.

In incheiere, as dori sa mentionez pentru posesorii de site-uri sau pentru cei care doresc sa-si faca unul. Pentru a va mentine in top pe Google pentru segmentul de piata din domeniul vostru de activitate si astfel sa fiti printre primii in cautari, nu este suficient sa creati si sa gazduiti un site dupa care sa-l dati uitarii. O pagina de Internet daca nu este promovata si intretinuta conform ultimelor standarde SEO, va pati exact precum aceea din exemplul acestui articol.

Fiti cu un pas in fata concurentei, apelati periodic la serviciile profesionale de optimizare si promovare pentru motoarele de cautare pentru rezultate de succes.