Apple WWDC, Iunie 2013

apple wwdc iunie 2013
Maine, 10 iunie 2013 va avea loc la San Francisco renumita conferinta WWDC, Worldwide Developers Conference. Evenimentul va incepe la  20:00 ora Romaniei si sper eu ca va fi transmis live, daca acest lucru nu se va intampla, cu siguranta in urmatoarele zile va aparea inregistrarea pe Youtube.

Sunt tare curios care vor mai fi noutatile pe care Tim Cook impreuna cu restul echipei le vor prezenta cu aceasta ocazie. Un nou iMac, un nou iPad, OSX sau mult discutatul iWatch?

Ne vom astepta cel mai probabil la o noua versiune a sistemului de operare pentru dispozitive cu touch screen, iOS 7. Se zvonea ca sir Johny Ive, designerul hardware-ului Apple isi va lasa amprenta si pe partea de software. Ce va aduce nou iOS7, care vor fi diferentele estetice ale noului sistem iOS ramane de vazut.

apple wwdc aplicatie ios

Tot legat de eveniment, daca ati intrat de curand cu un iDevice pe pagina WWDC ati observat cu siguranta pop-up-ul din partea superioara a ecranului prin care Apple anunta disponibilitatea unei aplicatii prin intermediul careia veti putea fii la curent cu ultimele noutati. Interesant este ca app-ul are si o sectiune de video. Sunt curios daca nu cumva streaming-ul va fi disponibil si prin acesta solutie…

apple wwdc app login

Anyway, dupa instalare, chiar daca nu sunteti un dezvoltator de soft pentru Apple inregistrat, apasati Cancel dupa care veti avea acces la functiile aplicatiei.

Mai multe detalii despre eveniment pe pagina oficiala WWDC iar aplicatia poate fi gasita pe AppStore.